spot_img

Lucrările la drumul care leagă Tureni de Cluj Napoca sunt gata să înceapă

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. anunțul aferent achiziției serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru realizarea documentațiilor necesare modernizării drumului județean 103G Varianta ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca – Gheorgheni – Aiton – Ceanu Mic – Tureni (DN 1).

Drumul județean vizat de lucrările de modernizare și reabilitare are o lungime de peste 25 de kilometri.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Sectorul de drum pe care îl vom moderniza și reabilita este extrem de important din perspectiva faptului că acesta deservește o zonă vastă a județului și mai multe localități aflate în proximitatea zonei metropolitane. De asemenea, DJ 103G reprezintă și o alternativă de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, prin legătura pe care o face între DN 1 și centura ocolitoare Vâlcele – Apahida.” 

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 29 martie 2022, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 2.025.000 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean.

Durata de elaborare a documentației tehnice este de 4 luni și 15 zile, termen care curge de la data semnării contractului.

 

 

 

Biroul de presă

14 martie 2022

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cheile Turzii și Cheile Turenilor, ecologizate de Consiliul Județean Cluj

Miercuri, 18 mai 2022, angajați din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, alături de reprezentanți ai Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo...

CNAIR: Azi a fost aprobată documentația studiului de fezabilitate pentru Dx A3 Tureni

Azi a fost aprobată documentația studiului de fezabilitate pentru Dx A3 Tureni.Pasul următor, 26 mai, este avizarea de...

O mână de voluntari și-au petrecut ziua de 1 mai curățând Miceștiul de gunoaie!

Nu i-a obligat nimeni, dar Primăria și Consiliul Local Tureni i-a susținut din plin... așa au reușit o...

After-school, din fonduri europene, la Tureni

Pentru că ne dorim să le asigurăm copiilor din comuna noastră toate șansele unei dezvoltări mentale și morale...
spot_img

Sprijin financiar pentru legumicultori

Legumicultorii vor beneficia în acest an de un ajutor de minimis de 2.000 de euro/cultură/1.000 metri pătraţi, plafonul maxim alocat pentru noua schemă de...
%d bloggers like this: