spot_img
spot_img

Lucrarile la autostrada cauzeaza O NOUA AMANARE a Transilvania Drag Race

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Din motive independente de vointa organizatorilor, evenimentul Transilvania Drag Race, ce urma sa aiba loc in acest sfarsit de saptamana (29 – 30 iunie) va fi amanat pentru data de 7-8 SEPTEMBRIE 2019.
Dupa cum se poate vedea si in pozele de mai jos, conditiile pentru o buna desfasurare a evenimenului si in deplina siguranta sunt precare.
Speram sa intelegeti ca siguranta e pe primul loc si in situatia prezentata si in care se afla la momentul de fata zona de desfasurare a evenimentului, riscurile sunt mult prea mari.
Din cauza amplasarii structurilor metalice exact pe calea de acces de pe DN15 (cale destinata atat participantilor cat si publicului), intrarea publicului pe langa aceste structuri ridica o problema imensa legata de siguranta acestora.
Zona are nevoie de o pregatire de minim 40 zile, pentru a indeplini conditiile de siguranta. Hotararea s-a luat impreuna cu Ministerul Afacerilor Interne, reprezentantii firmei ce construieste viitoarea autostrada spre Targu Mures si reprezentantii D.R.D.P. din teritoriu.
Va multumim pentru intelegere, suntem constienti ca evenimentul este mult asteptat, dar SIGURANTA VOASTRA ESTE PE PRIMUL PLAN!
Ne vedem in 7-8 Septembrie!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Val de reacții emoționante – oamenii-l regretă pe Leluț Vasilescu

Vestea privind decesul bateristului trupei Compact, Leluț Vasilescu a generat multe reacții emoționante, venit din toată lumea artistică. Adrian...

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Oribil! Copii de gimnaziu obligati sa citeasca o carte cu incest si abuz sexual

Profesorii de literatura nu prididesc sa ne uimeasca. In aceasta seara, o angajata a bibliotecii din Cluj a relatat un caz socant. "Tocmai am vorbit...
%d bloggers like this: