fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiLucrarile la autostrada cauzeaza O NOUA AMANARE a Transilvania Drag Race

Lucrarile la autostrada cauzeaza O NOUA AMANARE a Transilvania Drag Race

spot_img

Din motive independente de vointa organizatorilor, evenimentul Transilvania Drag Race, ce urma sa aiba loc in acest sfarsit de saptamana (29 – 30 iunie) va fi amanat pentru data de 7-8 SEPTEMBRIE 2019.
Dupa cum se poate vedea si in pozele de mai jos, conditiile pentru o buna desfasurare a evenimenului si in deplina siguranta sunt precare.
Speram sa intelegeti ca siguranta e pe primul loc si in situatia prezentata si in care se afla la momentul de fata zona de desfasurare a evenimentului, riscurile sunt mult prea mari.
Din cauza amplasarii structurilor metalice exact pe calea de acces de pe DN15 (cale destinata atat participantilor cat si publicului), intrarea publicului pe langa aceste structuri ridica o problema imensa legata de siguranta acestora.
Zona are nevoie de o pregatire de minim 40 zile, pentru a indeplini conditiile de siguranta. Hotararea s-a luat impreuna cu Ministerul Afacerilor Interne, reprezentantii firmei ce construieste viitoarea autostrada spre Targu Mures si reprezentantii D.R.D.P. din teritoriu.
Va multumim pentru intelegere, suntem constienti ca evenimentul este mult asteptat, dar SIGURANTA VOASTRA ESTE PE PRIMUL PLAN!
Ne vedem in 7-8 Septembrie!

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: