spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Lucrările din cadrul proiectului „Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazu prin crearea unui nou parc public în municipiul Turda” sunt tot mai aproape de finalizare

spot_img

Fiecare etapă parcursă din acest proiect ne aduce mai aproape de momentul în care ne vom putea bucura de acest loc minunat, dedicat familiei și petrecerii timpului liber.

Până în acest moment, au fost amenajate aleile din parc, s-au instalat stâlpii de iluminat și s-au plantat copaci în întreaga zonă.

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei Octavian:

Parcul Obelisc Mihai Viteazul va deveni curând cel mai frumos loc pentru petrecerea timpului liber, atât pentru locuitorii Turzii, cât și pentru vizitatori. Astfel, la finalul lucrărilor parcul va oferi o gamă largă de facilități pentru relaxare și recreere.”

În perioada următoare, eforturile vor fi concentrate pe următoarele acţiuni:

-Ultimele finisaje la peretele de apă, turnul de observaţie şi la fântânile decorative

-Plantarea ultimilor 3 arbori pe Aleea Obeliscului

-Turnarea betonului elicopterizat la pavilionul cermonial şi expoziţional

-Montarea şi aranjarea mobilierului urban pe Aleea Obeliscului

-Verificări la sistemul de iluminat din parc şi la sistemul de închidere automată a porţii de acces din parc

Acest proiect este dovadă vie că administrația locală se preocupă de bunăstarea și confortul comunității, oferind multiple oportunități de relaxare: piste de biciclete, mobilier urban modern, alei iluminate, turn de observaţie, scenă pentru evenimente, pavilion ceremonial, perete de apă și două fântâni. Deși obiectivul turistic încă nu e finalizat, drumul parcurs pe aleea principală şi vederea de la turnul de observaţie către Cheile Turzii sunt cu adevărat minunate.

Biroul de presă

spot_img
spot_img
spot_img