spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 107L Turda

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 107L Turda. Acestea au drept principal scop asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de deplină siguranță.

Lucrările vizează un sector de drum în lungime de peste un kilometru, cuprins între pozițiile kilometrice 1+205 și 2+320, acesta urmând a fi și asfaltat.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Prin aceste lucrări de întreținere urmărim să asigurăm o circulație rutieră optimă, în condiții de siguranță, cu atât mai mult cu cât acest sector de drum se află în imediata proximitate a municipiului Turda, chiar la intrarea în municipiu.”

Urmează a fi executate, astfel, operațiuni constând în întreținerea părții carosabile prin tratarea burdușirilor și a tasărilor, înlăturarea pietrișului și a driblurii de pe carosabil, colmatarea rosturilor, completarea de acostamente, refacerea terasamentelor deteriorate, asigurarea scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, asigurarea esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului, lucrări de întreținere a drumurilor laterale și așternerea de covor asfaltic.

Biroul de presă

15 martie 2024

spot_img
spot_img