spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Lovitură pentru omul de afaceri, Cristian Căpușan! Instanța a decis!

Omul de afaceri din Câmpia Turzii, Cristian Căpușan, este trimis în judecată atât într-un dosar de furt de arbori, cât și într-unul de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cel privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor se află pe rolul Judecătoriei Turda, iar astăzi, instanța de fond a luat o decizie DRASTICĂ pentru omul de afaceri.

Deși acesta a solicitat RECUZAREA judecătorului de caz, instanța i-a respins cererea.

„Solutia pe scurt: Respinge cererea de recuzare formulată de inculpatul C. C. I., prin apărătorul ales, av. Timoce Milu Constantin, cu privire la doamna judecător Pop Georgeta Claudia, titularul completului de judecată P1 – penal şi va trimite cauza doamnei judecător în vederea continuării judecăţii. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 26 aprilie 2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei.”, este decizia pronunțată astăzi de Judecătoria Turda.

Problemele lui Căpușan au început în 2020, când – în urma unor percheziții – s-au găsit mai multe carcase de căprioară în lada frigorifică a omului de afaceri. Într-un interviu pentru RefleqtMediaCăpușan declara că nu au fost găsite căprioare la el în lada frigorifică. „N-ar fi fost rău să am 16 capre în lada frigorifică…”, declara, ironic, Căpușan.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img