27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRILovitură GREA pentru naționaliști - alianța PRM-PRU, EXCLUSĂ de la europarlamentare

Lovitură GREA pentru naționaliști – alianța PRM-PRU, EXCLUSĂ de la europarlamentare

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Înalta Curte de Casație și Justiție a RESPINS candidatura alianței PRM+PRU la alegerile europarlamentare, din cauza condițiilor politice nestatutare din ambele partide politice.

„ Orice demers politic cu identitate națională care nu corespunde intereselor globaliste, bine alimentate de Soros și multinaționale, are de înfruntat obstacole uriașe.

Nu Julienii, ci patrioții sunt împiedicați să candideze la europarlamentare. În goana după corectitudine politică, UE și fariseii săi încearca să strivească suveranitatea națiunilor. De aceea trebuie să fim în Parlamentul European, pentru a ne reprezenta cu demnitate Țara și Neamul!

Astăzi, ÎCCJ a decis că Alianța PRM + PRU nu poate fi înscrisă în cursa electorală europeană.


Noaționalismul românesc nu poate fi oprit! Vom merge înainte și PRU va avea liste de candidați la alegerile europarlamentare, din 26 mai 2019! Doamne-ajută! ”, a declarat Bogdan Diaconu, președintele PRU.

Interesant este faptul că atât Partidul România Unită, cât și Partidul România Mare se manifestă pe scena politică STRICT, DOAR ȘI NUMAI în perioada premergătoare campaniilor electorale.

În restul timpului, liderii partidului se țin de bășcălie și beții.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: