Lovitura de culise pe care Avram Gal a dat-o, aseară, în restaurantul său proaspăt deschis

spot_imgspot_img

Ieri seară a avut loc deschiderea specială a Transylvania Steak House, restaurantul și băcănia din Cluj, patronate de omul de afaceri din Câmpia Turzii, Avram Marius Gal.

„Am plăcerea să vă anunț că a avut loc inaugurarea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj. Acesta a devenit pentru mine un proiect de suflet, nefiind doar o investiție oarecare. Prin standardele de calitate și atenția la detalii pe care le-am promovat aici cred că vom reuși să devenim un obiectiv de referință nu doar în Cluj, ci și în România. ”, transmite Avram Gal.

La evenimentul de deschidere au participat președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Sebastian Dîncu, precum și omul de afaceri clujean, Neluțu Varga, patronul CFR Cluj.

„Atmosfera la deschidere a fost extraordinară, iar primii “clienți” care ne-au trecut pragul ne-au răsplătit cu un feedback de excepție. Ca invitați de onoare, am avut privilegiul să ne fie alături dl profesor Vasile Dîncu, precum și dl Ioan Varga, patronul CFR Cluj. Le mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru aprecieri! ”, transmite Avram Gal.

Ei bine, prezența lui Vasile Dîncu la evenimentul special al lui Avram Gal întărește informațiile privind iminenta cooperare politică dintre Avram Gal și Partidul Social Democrat.

Este fără echivoc faptul că, la ora actuală, PSD Câmpia Turzii este în degringoladă, declarațiile politice prezentate de partid și de președintele său, Mihai Șandru, neavând rezultatul scontat, acela de a atrage electoratul din oraș către partid.

Dar … despre ce va urma … vom scrie la momentul oportun.

spot_img
%d bloggers like this: