fbpx
HomeDEZVĂLUIRILojigan se laudă cu proiectele europene, iar elevii de la „Industrial” își...
spot_img
spot_img

Lojigan se laudă cu proiectele europene, iar elevii de la „Industrial” își irosesc viața online!

- Publicitate -
spot_img

Degeaba este Câmpia Turzii în scenariu verde, că elevii de la Colegiul Tehnic Victor Ungureanu vor face cursurile TOT ONLINE!

Aceștia au ajuns în culmea disperării după ce au aflat că și după 8 februarie vor fi SINGURII ELEVI DIN ORAȘ care vor continua școala online.

Deoarece primarul, Dorin Lojigan, ascultă doar de aplaudacii și postacii care nu prididesc cu laude la adresa lui, elevii au hotărât să se adreseze Presei de Rezistență.

Aceștia ne-au trimis un videoclip în care se arată mizeria și jegul din spatele mult-clamatului proiect european cu care Dorin Lojigan se laudă pe toate canalele mediatice.

„Este inadmisibil! Suntem singurii elevi din oraș care vor continua școala online. În timp ce autoritățile se laudă cu proiecte europene, școala noastră a ajuns … o mizerie! Uitați-vă și dumneavoastră ce a ajuns!”, ne-au transmis elevii de la Colegiul Tehnic Victor Ungurean.

Aceștia ne-au solicitat să le protejăm identitatea, deoarece se tem de represalii, având în vedere că au realizat și ei că trăiesc într-un oraș care n-are nici o legătură cu democrația și libertatea de expresie!

După cum se vede în videoclip, lucrările stagnează, fiind departe de fala și lauda cu care Dorin Lojigan și Sabin Ghemeș apăreau pe facebook în cursul anului trecut.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: