fbpx
spot_img

Locul 1 pentru Liceul Teoretic „Pavel Dan” la Gala Faptelor Bune

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

Data de 15 decembrie 2022 a venit cu recunoștință și bucurie pentru participanții la GALA FAPTELOR BUNE ARIEȘ, organizată de AMoS (Alianța pentru Mobilitate Socială). Astfel, Clubul Impact ,,Aha” de la Liceul Teoretic ,,Pavel Dan”, a obținut locul I la categoria inițiative școlare – secțiunea liceu- , cu proiectul ,,Take me in your village”. Scopul acestuia este sensibilizarea și revalorificarea patrimoniului literar și cultural, în rândul elevilor, menit să mențină vie legătura între generații, în spiritul ideii de cetățean al Europei.
 
Premiul pentru popularitate a revenit tot Clubului Impact al școlii pentru inițiativa ,,Building a peace bridge” care a reușit să strângă peste 800 de voturi în comunitate. Proiectul a urmărit sensibilizarea rolului de cetățeni activi într-o lume globalizată și s-a desfășurat sub forma unui flash-mob, în spiritul ideilor de respect, prietenie, înțelegere mutuală, cooperare și toleranță, ca valori principale ale Păcii.
 
Un alt treilea proiect al școlii, participant la GALA FAPTELOR BUNE ARIEȘ, și care s-a bucurat de apreciere și recunoaștere civică pentru implicarea deosebită pe care a avut-o de-a lungul anului 2022 în comunitatea urbană Arieș este proiectul „Făuritorii de fapte bune”.
 
Felicitări tuturor celor implicați în aceste inițiative: elevi, profesori, părinți, care își doresc ca școala să rămână un loc al faptelor bune și o voce în comunitate!
spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă...

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând...

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai...
%d bloggers like this: