spot_img

Lipsă TOTALĂ de transparență la Moldovenești

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Primarul comunei Moldovenești, Ioan Mărginean, este unul dintre edilii din mediul rural căruia-i place să-și țină lucrurile „la secret”.

Așa se face că bugetul aferent anului 2022, nu a fost publicat pe site-ul comunei – astfel că persoanele din Moldovenești nu știu ce buget va avea primarul la dispoziție.

Însă aceasta nu este singura problemă. Vedeți dumneavoastră, din 2017 încoace, Primăria Moldovenești nu și-a făcut NICIODATĂ publică execuția bugetară, ci doar previziunile bugetare.

Astfel, cetățenii nu au știut cât din bugetul comunei s-a realizat, ce a făcut Primăria din banii publici și nici cum s-au cheltuit fondurile.

Dar despre ce vorbim, în contextul în care la secțiunea „Informații publice” a site-ului comunei Moldovenești apar informații … din 2019.

Acum înțelegem de ce Primăria Moldovenești nu colaborează cu presa locală din zona Turda – Câmpia Turzii și alege să lucreze doar cu publicații obscure, de la Cluj, pe care nu le citește nimeni … nu vor ca oamenii din comună să ȘTIE cum își face, cu adevărat, treaba primarul.

Este și firesc, devreme ce o comună cu un parc logistic atât de mare, precum cel de la Bădeni și cu agenți economici cu cifre de afaceri de ordinul milioanelor de euro, a rămas în evul mediu în ceea ce privește serviciile publice.

foto: TurdaNews

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

EXCLUSIV: Iată DE CE se va dizolva SC Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL

Astăzi, în spațiul public a „explodat” ideea potrivit căreia SC API Turda SRL, societate care administrează parcările din...

De ce nu a raportat șeful IPJ Cluj incidentul mortal de la Papahida?

La această întrebare va trebui să răspundă Mircea Rus, șeful IPJ Cluj, după ce Ministerul de Interne a...

Polițiștii au pus lacătul pe DiscoTop40 – vezi de ce!

În cursul nopții trecute, la Discop Top 40 Tritenii de Jos era o petrecere în plină desfășurare. După miezul...

Se confirmă teoria unei mâini criminale, în incendiul de pe Nicolae Teclu

Prima teorie, lansată chiar de către vecinii celor 6 victime decedate în incendiul de acum două săptămâni, de...
spot_img

Tânăr din BISTRA arestat după ce a ucis un om

Polițiștii din Câmpeni l-au reținut pe tânărul din Bistra care a provocat un accident soldat cu decesul unui pieton și care a părăsit locul...
%d bloggers like this: