fbpx
Monday, June 5, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeDEZVĂLUIRILinșaj mediatic, la ordinele globaliștilor, împotriva ministrului, Petre Daea

Linșaj mediatic, la ordinele globaliștilor, împotriva ministrului, Petre Daea

spot_img

În ultimele două săptămâni, practic de la protestul fermierilor încoace, Ministrul Agriculturii, Petre Daea, este ținta unui adevărat linșaj mediatic.

Chiar astăzi, în timp ce se afla la Moldovenești, Daea a fost sunat de un reporter pentru a-l ataca verbal și pentru a-i adresa întrebări dintre cele mai provocatoare, caracteristice presei de tabloid din România.

Dar … care este motivul pentru care Daea este victima acestui linșaj mediatic?

Petre Daea, pe lângă că este cel mai harnic ministru al agriculturii din istoria postdecembristă a României, este SINGURUL politician de rang în alt din România care SE OPUNE importurilor de cereale din Ucraina.

Acest lucru ii deranjează groaznic pe globaliști, în condițiile în care acele exporturi finanțaează războiul împotriva Rusiei.

Pe de altă parte, aceleași importuri efectiv SĂRĂCESC producătorii din România, Polonia și Bulgaria.

Dar … acest lucru nu este singurul motiv al acestui linșaj.

Prin cele 180 de acte normative inițiate și prin activitatea sa, Daea este SINGURUL care luptă pentru independența agricultorilor români.

Din aceste motive, la ordinele globaliștilor, s-a pus la cale acest linșaj, prin intermediul unui complot sinistru, ordonat – cel mai probabil – de la Bruxelles.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: