17.9 C
Turda
Tuesday, September 13, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRILiliana Moldovan - primar Ceanu Mare: „Aș fi foarte fericită dacă președintele...

Liliana Moldovan – primar Ceanu Mare: „Aș fi foarte fericită dacă președintele PNL Ceanu Mare ar avea curajul să ne spună de ce nu a reușit să finalizeze niciun obiectiv de investiții”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În cadrul unei discuții pe care am purtat-o cu primarul comunei Ceanu Mare, Liliana Moldovan, aceasta a răbufnit cu privire la „minunile” făcute de fostul primar, Virgil Păcurar, în cele două mandate ale sale.

Astfel, când am întrebat-o pe Liliana Moldovan cum se face că, la momentul preluării mandatului său, comuna Ceanu Mare nu avea nici rețea de apă, nici canalizare, nici drumuri, edilul ne-a spus următoarele:

„Aș fi foarte fericită dacă președintele PNL Ceanu Mare, respectiv fostul primar, ar avea curajul să ne spună de ce nu a reușit să finalizeze niciun obiectiv de investiții.

S-a lăudat cu clădiri reabilitate și clădiri noi, însă acestea nu sunt investiții în folosul cetățenilor. În folosul oamenilor sunt investițiile în infrastructură, în drumuri, în rețele de utilități, în lucruri care să faciliteze bunăstarea cetățenilor.

Iar dacă tot vorbim despre clădiri reabilitate, haideți să luăm cazul căminului cultural din satul Iacobeni.

Pe amplasamentul vechiului cămin cultural, care a fost demolat, a fost construită o clădire nouă, care a fost dată în folosință în urmă cu 4-5 ani. Cum a fost dată în folosință această clădire nu știu, deoarece NU EXISTĂ ÎN ARHIVELE NOASTRE NICI MĂCAR VREUN PROCES VERBAL DE RECEPȚIE A LUCRĂRILOR. Acum, la nici 5 ani de la finalizarea clădirii, toată gresia și faianța din cămin au pușcat. Este dezastru total ce e acolo.

A fost montată o centrală termică, însă această centrală – din informațiile noastre – nu a fost montată de o firmă autorizată ISCIR, tocmai din aceste raționamente este imposibil ca această centrală să fie pusă în funcțiune.

Aceeași firmă care a construit căminul cultural din Iacobeni a făcut și lucrări de reparații la acoperișul școlii din Boian. Nici până la acest moment nu am restituit garanția de bună execuție a lucrării, deoarece acoperișul respectiv arată incredibil, cu defecțiuni și elemente periculoase.”, a declarat Liliana Moldovan.

Cât privește documentele lăsate în urmă de fostul primar, aceasta ne-a vorbit despre un contract de prestări servicii foaaaarte interesant.

„Fostul primar a făcut un contract pentru servicii de arhivare cu o societate comercială pe care noi nu o cunoaștem. Au fost plătite servicii de arhivare, însă arhiva atât de bine a fost aranjată, încât ne este aproape imposibil să găsim documentele, atunci când căutăm în arhivă.

Am găsit documente care țin de contabilitate în sectorul destinat taxelor și impozitelor locale. O harababură de nedescris”, a declarat Liliana Moldovan.

Nu doar primărița se plânge de ce a lăsat în urmă Virgil Păcurar, ci și cetățenii.

Astfel, RefleqtMedia a primit o scrisoare anonimă, de la un cetățean al comunei Ceanu Mare, în care fostul primar este, efectiv, „zdrobit verbal”.

O vom publica în cel mai scurt timp!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: