fbpx
HomeSPORTLiga a IV-a s-ar putea relua - Câmpia Turzii este REPETENTĂ!
spot_img
spot_img

Liga a IV-a s-ar putea relua – Câmpia Turzii este REPETENTĂ!

- Publicitate -
spot_img

În cadrul unui articol publicar de ProSPORT, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că-și dorește să reia activitățile atât la nivel de juniori și tineret, cât și la nivel amator.

„Obiectivul nostru, ca federație, pe care l-am împărtășit și noului ministru de la Tineret și Sport este ca în luna martie să putem să reluăm toate competițiile fotbalistice din România la nivel de copii și juniori, și la nivel de fotbal amator. Ca să putem face acest lucru, avem nevoie de o modificare de protocol medical care presupune ca testele RT-PCR să fie înlocuite cu testele rapide antigenice. Acesta este un scenariu cu care lucrăm.

Al doilea scenariu presupune o testare RT-PCR doar înainte de începerea competiției și apoi, bineînțeles, dacă apar simptome ale acestui virus. Aceasta e soluția pe care o vedem pentru ca în luna martie să putem relua toate competițiile”, a declarat Răzvan Burleanu.

Fotbalul amator este Liga a IV-a, acolo unde dacă s-ar relua activitățile, Câmpia Turzii s-ar face, iarăși, de rușine.

Asta, deoarece, CSM-ul atât de apărat, ascuns și păsuit de Dorin Lojigan și aplaudacii săi s-a desființat, nemaiavând activitate sportivă.

Astfel, dacă în luna aprilie s-ar relua Liga a IV-a, Câmpia Turzii nu ar avea reprezentantă, fiind mai prejos decât comune din județului Cluj precum Viișoara, Mihai Viteazu, Jucu sau Apahida, care au echipe în Divizia Județeană.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: