fbpx
spot_img

Liceul Teoretic „Pavel Dan” concurează la „Service Learning Award 2022”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Felicitări tuturor aplicanților din România la Premiile Regionale pentru Practici Eficiente de Service Learning!
 
Cei trei finaliști din România vor participa la gala de premiere online alături de alte 18 proiecte din șase țări: România, Serbia, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, Slovacia și Albania.
Toți aplicanții sunt invitați să urmărească LIVE evenimentul și să susțină echipele finaliste din România și nu numai. https://bit.ly/3TfWC3G
 
Finaliștii noștri sunt!
1. Liceul Teoretic Lucian Blaga, Regin – proiect coordonat de Nagy Imre Laszlo (director adjunct). În proiectul -Trasee educaționale interactive/ Tei Reghin elevii au planificat și realizat trasee educaționale interactive, au aplicat coduri QR pe obiective istorice și turistice și au amenajat un parc cu planșe interactive pentru comunitate.
2. Clubul IMPACT Special- Școala Gimnazială Specială Pașcani, proiect coordonat de Oana Plaiu (profesor psihopedagog și lider IMPACT). Proiectul Impark Zone (spațiu reacreațional și de dezvoltare personală) a presupus transformarea unui spațiu public degradat (Poligon) din Pașcani într-un parc în care tinerii din mai multe școli dar și întreaga comunitatea petrec timp într-un mod sănătos, organizează evenimente, festivaluri și proiecte comunitare.
3. Liceul Teoretic Pavel Dan Câmpia Turzii, proiect coordonat de Petran Ioana Raluca. Proiectul Povestea produselor locale din perspectiva tiparelor textuale a avut activități de învățare și serviciu prin care au valorificat elemente de patrimoniu cultural material și imaterial din comunitate, au realizat benzi desentate, interviuri, și produse tradiționale pe care le-au promovat pornind în special de la opere din limba și literatura română.
 
Cele trei proiecte de Service Learning au fost conectate de conținutul din curriculum școlar precum: limba română, biologie, arte plastice, istorie, educație civcă, TIC, limba engleză, matematică, turism, dezvoltare personală, educație tehnologică, muzică, educație tehnologică, teatru, coregrafie, contabilitate, etc.
 
 În 8 noiembrie 2022 va avea loc și gala națională de premiere a proiectelor din România care s-au înscris la Premiile Regionale pentru Practici Eficiente de Service Learning! Revenim cu mai multe detalii în curând!
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: