fbpx
spot_img
HomeAdvertorialLibrăria Maranatha - o mână spre speranță

Librăria Maranatha – o mână spre speranță

- Advertisement -

În viață este foarte ușor să te lași purtat pe căile neîncrederii, ale desfătării și pășirii într-o lume departe de Dumnezeu. Totuși, sunt persoane care mențin această legătură vie cu divinitatea care este, de fapt, o mână întinsă spre recăpătarea nădejdii și a încrederii că totul va fi bine. Oricine are nevoie să creadă în ceva pentru a putea continua în același ritm în viață, zilnic. Credința în Dumnezeu este balanța care ne menține viața în echilibru.

 

Încă de la cele mai mici vârste, acest contact cu divinitatea apare inițial datorită părinților și mai apoi nu se pierde. Dacă de mici copiii citesc Biblia pentru copii, cum înaintează în vârstă pot opta pentru cărțile mai detaliate și care îi apropie și mai mult de religie. În acest scop, Librăria Maranatha este magazinul online de unde puteți comanda cărțile necesare în acest scop.

 

 

Biblia pentru femei

 

Acest magazin online pune la dispoziție chiar și Biblia pentru femei, în mai multe variante. O femeie căsătorită care menține mereu contactul cu divinitatea pentru a se ruga să îi ocrotească familia, copiii și pe sine are nevoie și de o astfel de Biblie care să îi amintească mereu de ce trebuie să aibă răbdare.

 

Este o bună metodă de conexiune între divin și realitate și poate fi ca o reamintire constantă de ce trebuie să fie blândă, împăciuitoare și calmă chiar și în situațiile dificile. Orice persoană are nevoie de o astfel de carte și dacă fiecare ar citi zilnic din ea, probabil că lumea ar fi mai bună și mai înțelegătoare. Există mai multe variante de Biblii pentru femei disponibile la Librăria Maranatha dintre care cele interesate pot alege.

 

Coperta acestora diferă și poate fi verde, mov, roșie, cu diverse flori minuțios pictate deasupra. Aceste cărți prezintă peste 300 de articole care descriu cum poate fi aplicată realitatea biblică în viața de zi cu zi. Pe scurt fiecare persoană care le citește are parte de multe învățături de unde poate aduna informații și idei de practică și în cotidian.

 

Despre Librăria Maranatha

 

Acest magazin online dispune de foarte multe cărți și documente religioase care pot ajunge în casele celor interesați după doar câteva click-uri. Toate titlurile disponibile pot fi vizualizate foarte ușor pe site, unde apare și disponibilitatea acestora. Ați putea descoperi chiar și cărți de care nu știați și pe care într-o librărie fizică nu le-ați fi văzut.

 

Categoriile de produse sunt vaste. Există chiar și promoții la categoria de lichidări de stoc, unde cărțile au prețul redus. Pe lângă acestea puteți găsi Biblii, cadouri creștine, romane sau povestiri creștine, viața creștină practică, diferite cărți pentru copii și edituri creștine. Pe scurt, fiecare membru din familie se poate bucura de o carte de acest gen la simpla plasare a comenzii pe site.

 

Acest e-shop este potrivit chiar și în cazul în care vreți să faceți un cadou unor prieteni. Alături de o Biblie puteți opta și pentru un ceas de perete sau o lumânare din ceară naturală, care ar constitui cadoul perfect.

 

Pentru a vizualiza toate acestea alături de multe altele, puteți accesa site-ul.

 

Contact:

0746 451 355.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

LANSARE PROIECT ”MĂ ÎNȚELEG ȘI TE ÎNȚELEG”

0
Proiectul ”MĂ ÎNȚELEG ȘI TE ÎNȚELEG”, proiect cofinanţat din bugetul local al municipiului Câmpia Turzii, al cărui beneficiar este Asociația Pro Assisto, se implementează...

Comentarii

%d bloggers like this: