fbpx
HomeFEATUREDLiberalii turdeni trec la contraofensivă!
spot_img
spot_img

Liberalii turdeni trec la contraofensivă!

- Publicitate -
spot_img

După săptămâni bune în care USR Turda și-a arătat „cocoșismul” pe facebook, atacând încontinuu și contestând toată activitatea administrației locale, a venit rândul ca liberalii să treacă la contraofensivă.

În cursul zilei de ieri, echipele Companiei de Apă Arieș au lucrat intens la o avarie produsă în zona Materna din Turda.

Ei bine, după cele 5 ore de muncă ale Companiei de Apă, consilierul local USR – Adrian Teban – a postat pe rețelele de socializare un adevărat atac la adresa operatorului de apă-canal.

Astăzi am citit şi eu articolul apărut în Ziarul 21 “Interviu cu edilul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei: Turda se dezvoltă într-o manieră incredibilă”. Era şi normal să o fac, în calitate de Consilier Local este de datoria mea să fiu cât mai bine informat. Trebuie să recunosc, în Turda este destul de dificil să găsești o informație publică echidistantă. Însă avem un sprijin extraordinar, pe dumneavoastră cetățenii turdeni care ne trimiteți constant sesizări şi trebuie să vă mulțumesc pentru acest fapt.
Am citit cu nesaț despre realizările turdene, am încercat pentru moment un sentiment de mândrie chiar, până la următoarea frază a domnului primar: „Am fost acuzat de opoziție că deschid prea multe șantiere…..” şi nu pot să nu răspund – nu, nu este aşa. Noi nu suntem în opoziție, ne simțim şi ne dorim să fim parteneri ai primăriei, noi nu acuzăm ci semnalăm problemele care apar, ne dorim ca lucrurile să fie transparente şi bine făcute, ne dorim șantiere de succes cu lucrări definitive de calitate. Ne dorim ca atunci când buldozerele şi toate celelalte utilaje se retrag, să nu mai revină în același loc pentru a repara ceea ce au făcut în urmă cu câteva luni. Oare asta înseamnă opoziție?
Interviul fiind publicat astăzi, am să aleg un exemplu din această zi. Şi nu e acuzare şi nu e opoziție, ci doar o confirmare că ceea ce am semnalat demult se chiar întâmplă:
– La data de 20 august 2020 turdainfo.ro publica un comunicat de presă cu titlul „Lucrări de reabilitare în zona Materna” (foto 1), o veste bună şi așteptată de prea mult timp de către membrii urbei noastre.
– Astăzi în interviul din „Ziarul 21” aflăm că a fost o atenţie deosebită pe parcursul anului trecut cu privire la aceste lucrări şi citez aici un fragment din interviul d-lui Primar:
„Nu puteam să lăsăm nici o arteră de circulație la voia întâmplării care să aibă probleme după. Au fost și asfaltări masive, dar înainte de asta a fost foarte mult de lucru pe reabilitarea și modernizarea a stratului de bază a unui drum. S-au făcut lucrări de amploare, lucrări de lungime destul de mari.
– 31 Ianuarie 2021 (foto 2, 3 si 4) Compania de Apă Arieş anunță o avarie în aceeași zonă şi sparge parcarea după 6 luni de la definitivarea lucrărilor.
– Tot astăzi în interviul din Ziarul 21, dl. Primar ne spune:
„Cristian Matei: Nu pot să mă declar nemulțumit. “ (foto 5)
Am greşit că am semnalat că sunt probleme?”, a scris Teban.
 
Ei bine, consilierul PNL – Paul Năstase – a decis să ia atitudine și să-l contracareze pe adversarul politic.
 
Paul Nastase
, Consilier Local PNL Turda: “Dle Teban, ma asteptam ca in calitatea dv de Consilier Local ,,informat” sa stiti ca acea parcare din zona Materna, precum si sectoarele de drum str. Stefan Cel Mare, str. Avram Iancu, zona intersectiei semaforizate de la Parcul din T. Noua (Str. Bucovinei/str. Clujului) au fost reabilitate pe fonduri proprii ale Primariei Turda pt confortul cetatenilor/participantilor la trafic, pana cand vor fi reabilitate integral pe Planul de Mobilitate Urbana Durabila, lucrari ce se vor realiza pe fiecare sector vizat dupa finalizarea lucrarilor CAA pe POIM de reabilitare a retelelor de apa/canal. Intradevar este regretabil faptul ca CAA a fost nevoita sa sparga asfaltul din frumoasa parcare din zona Materna dar nu se putea altfel interveni in vederea remedierii avariei aparute pe reteaua veche si inca nemodernizata. Aceste cazuri de forta majora obliga operatorul sa faca astfel de interventii, dar fiti linistit ca zona va fi readusa la starea initiala dupa finalizarea interventiilor.
 
Eu inteleg ca doriti sa aratati ca sunteti interesat de soarta urbei dar va rog inainte sa faceti astfel de postari incercati sa va puneti mai bine la punct cu subiectele atinse. Aceste detalii/informatii fiind “la un telefon distanta” pentru un consilier local cu adevarat informat. O zi frumoasa va doresc!””, a scris Năstase.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: