spot_img

Liberalii turdeni au ieșit public cu consilierii de pe locurile eligibile!

Date:

Share post:

Campania electorală a PNL Turda este pe cât de atipică, pe cât de originală și ieșită din tipare, iar astăzi – galben-albaștrii au ieșit public cu primii 12 candidați de pe lista de consilieri locali.

Practic, sunt locurile eligibile, dacă este să privim asupra sondajelor de dinainte de debutul precampaniei electorale.

Cu oameni notorii, apreciați în domeniul lor de activitate, liberalii propun – de departe – cea mai complexă listă de consilieri locali.

 • Daniela Pârlea – directorul Școlii Poiana s-a remarcat atât în cariera profesorală, cât și în cea administrativă, transformând efectiv școala pe care o conduce. Cu investiții în logistică și cu politici incluzive, Daniela Pârlea a demonstrat că se poate transforma o școală din „paria” în „model”.
 • Igor Cojocaru – cel mai reputat chirurg turdean, acesta este dovada vie că tema cu „pesedizarea PNL-ului” nu este altceva decât o gogoriță. Pe listele PNL Turda în urmă cu 4 ani, Cojocaru revine pe listele partidului în care activează de multă vreme și reprezintă interesele sănătății turdene.
 • Mara Sur – medic dermatolog, Mara Sur este la prima experiență politică. Medic notoriu și apreciat, Mara Sur a fost printre puținii oameni care au pus umărul, din forțe proprii, la reabilitarea pavilioanelor din Spitalul Municipal Turda.
 • Adrian Sălăgean – om de echipă, subinginer și unul dintre oamenii care au pus umărul la revitalizarea fotbalului local, Adrian Sălăgean reprezintă cartierul Oprișani în lupta pentru Consiliul Local.
 • Sârbu Paul Marius – arhitect, proiectant, tânăr, penticostal – Marius este omul potrivit la locul potrivit. Este designerul din spatele marilor proiecte de dezvoltare atât de la Turda, cât și de la Câmpia Turzii.
 • Ioana Orbean – debutantă în politică, dar avocat înverșunat, Ioana Orbean reprezintă actul juridic în Consiliul Local Turda
 • Paul Năstase – inginer, unul dintre oamenii tineri ai politicii turdene, Paul vizează al doilea mandat consecutiv de Consilier Local.
 • Radu Sima – alt nume nou, absolvent de UBB – Geografie și Turism, unul dintre liberalii activi pe rețelele de socializare. Pe parcursul facultății a muncit ca bucătar pentru a-și achita studiile, iar acum – după ce a fost șef de sucursală la Atlassib – activează în domeniul hotelier.
 • Anca Nadia Costea – unul dintre cei mai apreciați asistenți medicali din Spitalul Municipal Turda, Anca Nadia Costea reprezintă garanția vie că PNL Turda are în vedere sănătatea turdenilor.
 • Mircea Traian Joldeș – om de afaceri turdean, Traian Joldeș își conduce firma de peste 11 ani, iar firma sa face profit, având un număr mediu de 10 angajați.
 • Ștefan Silaghi – liderul comunității de romi din cartierele Poiana și Oprișani s-a alăturat echipei liberale pentru a oferi o șansă în plus comunităților de romi să devină o adevărată parte integrantă a societății turdene.
 • Florian Potora – cadru didactic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați profesori din Colegiul „Emil Negruțiu” Turda și de la Școala Gimnazială Teodor Murășanu!

Toată această echipă este condusă de vârful de lance – Cristian Octavian Matei – cel mai harnic și performer primar din județul Cluj.

Pe scurt, PNL propune echipa învingătoare!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile...

Turdean arestat pentru VIOL

Un turdean în vârstă de 37 de ani a...

Vezi detalii despre functionarea Patinoarului Turda

Vă anunțăm că patinoarul din Parcul Central rămâne deschis...

Greii specializați în trafic de droguri din Turda rămân în arest

Cei șase bărbați percheziționați într-o speță de trafic de...
%d bloggers like this: