fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeSPORTLeii și Amazoanele au cucerit Bucureștiul!

Leii și Amazoanele au cucerit Bucureștiul!

spot_img

E oficial! Rugby-ul de la Câmpia Turzii are VIITOR, atât la fete, cât și la băieți, iar turneul susținut de Leii Rugby Câmpia Turzii, la București, demonstrează acest lucru.

Cu adversari de mare calibru, ca Știința Petroșani, Steaua București sau CSM București, Leii Rugby Câmpia Turzii s-au comportat magistral, atât la U12, unde au făcut o echipă de Barbarians cu cei de la Metrorex București, cât și la categoriile superioare de vârstă, unde au obținut rezultate de excepție, împotriva unora dintre cele mai tari echipe din România.

„Vreau sa mulțumesc pe aceasta cale tuturor părinților care au făcut posibila aceasta mișcare Rugby-stica. Tuturor care au fost alături de noi, George Gall, Oltean Daniel, Rusu Iulian, Drevariu Cristina, Oltean Georgeta, Oltean Cristina și Rusu Ildy, sunt cei care au însoțit grupul de copii și sau dedicat în totalitate la organizarea întregii deplasări.

Mulțumim firmelor care ne susțin. PMG BAU SRL, DYOMEDICA CND SRL, COMPLEX TURISTIC LA BROSCUTA, DANDANTUR CONSTRUCT SRL, WESTIMENT EUROPA IMPEX.

Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc organizatorilor acestui turneu, CSA Steaua Bucuresti, precum si domnului, Alexandru Lupu, antrenor Steaua Bucuresti, copii si juniori si antrenor seniori Stiinta Petrosani.” declară Octavian Cosmin Oltean, președintele clubului Leii Rugby Câmpia Turzii.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: