spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Leii Rugby Campia Turzii participa la un turneu organizat de Steaua Bucuresti

În data de 10 Decembrie Leii din Câmpia Turzii vor participa la Cupa Mos Nicolae, organizată în fiecare an de Steaua București. Vom participa cu băieții de la u 14 Rugby în XV vrem sa ne măsurăm forțele și cu un Club cu tradiție în România.

La fete Rugby în VII o sa folosim doua echipe avem 17 Amazoane nerăbdătoare și pregătite de lupta.

Vom folosi pe toate fetele, avem și un debut în echipa noastră pe Bob Ana ce activează în echipa de băieți Rugby în XV de la CSFP Baia Mare, pe aceasta cale ii uram bun venit în echipa noastră și un parcurs alături de noi cât mai plăcut. Sper sa facem o figura bună la acest eveniment și sa încheiem cu succes anul 2022.

Uitându-mă în spate de când am început, am realizat ceea ce mi-am propus pe acest an și chiar mai mult decât ma așteptam.

Sper pe 2023 sa realizez mai mult decât în 2022 sau cel puțin cât am realizat în acest an aș fi mulțumit. Sper sa primim și fonduri sa putem continua ceea ce ne-am propus, problema e ca din 2023 trecem la un alt nivel juniori, unde costurile vor fi mai mari, dar sunt optimist.

Vreau sa mulțumesc pe aceasta cale tuturor colaboratorilor care m-au ajutat pana acum la activitatea rugbistica din Câmpia Turzii. Cu mic cu mare fiți cu ochii pe noi, va așteptăm la grămadă.

(Octavian Cosmin Oltean)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img