spot_img

Leii Rugby Câmpia Turzii, la primul test oficial!

Date:

Share post:

Leii Câmpia Turzii au participat în data 1 Octombrie, la Oradea, la prima etapa de campionat a turneului de Mini Rugby Transilvania.

„Am participat la toate categoriile de vârstă cu copii de U6, U8, U10, și U12 per un total de 28 de copii au participat la turneul de la Oeadea. Copii sau prezentat destul de bine, fără multă muncă nu se reușea într-un timp atât de scurt sa aduc atâția copii la teren și da particip cu ei la toate etapele.

Sunt în spate acestor copii, părinții, antrenori și junioarele cele mari au lucrat cu ei sute de ore de antrenament, de unul singur nu realizam nimic, fără susținerea lor.

În acest moment avem 76 de copii care vin frecvent la antrenament, sper pe viitor sa pot sa mai aduc copii și sa completez grupele de vârstă unde ar mai fi nevoie de copii. Saptamana viitoare vom avea o deplasare cu U 14 Rugby în XV, la Baia Mare unde o sa ne prezentam cu cei născuți2009 și 2010.Vreau sa mulțumesc tuturor părinților care ne susțin necondiționat de fiecare data, domnului Pasenciuc Mihai, Gall George, Macra Marius, Berbece Răzvan, Badea Andrea, Rusu Raqel și Laco Erica pentru suportul acordat la antrenamente.”, transmite Octavian Cosmin Oltean, președintele clubului Leii Rugby Câmpia Turzii.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: