spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc? (UPDATE)

(UPDATE): Ca urmare a articolului nostru, intitulat „Haha, chiar...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Leii Câmpia Turzii – locul 4 la Techirghiol

Prima etapă a circuitului național de Minirugby a adus echipa U8 a clubului Leii Rugby Câmpia Turzii în poziția de a câștiga locul 4, la Techirghiol.

„La mare la categoria u8 am luat locul 4 am pierdut semifinala după un meci extraordinar cu răsturnări de situație și după timpul regulamentar am făcut egal și am pierdut în prelungiri cu Șoimii București. Finala mica am pierdut cu Rugby Academi și am terminat pe 4 din 10 echipe. Am învins în grupa pe Rugby Academi, Warriors Arad, Grivița și Rugby Academi 2. La categoria U10, 5 copii de la Leii sunt împrumutați la Rugby Cluj Junior și au terminat pe locul 9 din 16 echipe!”, transmite Octavian Oltean, liderul clubului ghirișean.

De asemenea, micii rugbiști se pregătesc pentru etapa a 2-a a Circuitului Național de Mini-Rugby, care va avea loc la Cristian – județul Brașov.

„Sâmbăta și Duminica vom juca etapa cu numărul 2 din Circuitul Național de Mini-rugby, care se va desfășura în comuna Cristian județul Brașov. Acest proiect este susținut financiar de către Primaria Campia Turzii. Vreau sa le mulțumesc pe aceasta cale!”, ne-a declarat Octavian Cosmin Oltean, liderul clubului ACS Leii Rugby Câmpia Turzii.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img