19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiLehel Csergo: „Vreau să văd un pacient care susține concret că a...

Lehel Csergo: „Vreau să văd un pacient care susține concret că a dat șpagă la Câmpia Turzii”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Pe fondul discuțiilor inițiate în spațiul public, cu privire la Spitalul „Dr Cornel Igna” din Câmpia Turzii, unul dintre cei mai reputați medici din această unitate sanitară, cardiologul Lehel Csergo, a decis să ia atitudine.

„Timp de doua zile a fost o adevarata dezbatere pe subiectul pacientului nemultumit de cum a fost tratat la Urgenta.

Nu am sa intru in fondul problemei, s-a spus destule despre acest subiect, inclusiv in interviul cu domnul Primar.

Vreua sa remarc doar doua aspecte: 1.Dispretul, uneori chiar ura cu care se vorbeste despre medici. “Poti muri pe holurile spitalului ca nu te baga in seama nenorocitii”. 2. Laitmotivul spagii. “Spaga e la ea acasa, nu dai nu te baga in seama”.

In anul 2018 la garda de Medicina Interna s-au prezentat aproximativ 10.000 de pacienti. Vreau sa vad macar un pacient din cei 10000 care sustine concret ca medicul de garda a cerut bani pentru consultatie/ internare. Altfel toata povestea asta nu e altceva decat acuzatie gratuita din partea unor oameni frustrati.”, a spus Csergo.

Afirmațiile lui Csergo ar putea deschide o adevărată cutie a Pandorrei, deoarece dacă cineva va veni în față să spună și să dovedească vreo șpagă ar putea arunca spitalul într-unul dintre cele mai negre scandaluri în care a fost vreodată.

În interviul acordat ieri pentru RefleqtMedia, care poate fi văzut pe link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=ZJ4aJA42gpw&t=12s primarul municipiului, Dorin Lojigan, NU A NEGAT faptul că s-ar fi putut da șpagă în spital.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: