27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRILehel Csergo îi ridiculizează pe papagalii de la ariesnews

Lehel Csergo îi ridiculizează pe papagalii de la ariesnews

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cel mai penibil site (care se vrea a fi) de știri din zona Turda – Câmpia Turzii este ariesnews.

Această unealtă politică, folosită de opoziția din Câmpia Turzii pentru a se băga singuri în seamă, face „știri” din comentarii pe facebook, dă premii de „cel mai bun”, în funcție de criteriile de prietenie sau de cele politice și, în general, este penibil, la fel ca și cei care-l coordonează.

Ultima lor găselniță a fost aceea de a scoate din context un comentariu plasat pe facebook de către cardiologul, Lehel Csergo.

Astfel, acesta a comentat, la un articol publicat în presa națională, cu privire la situația medicilor care ajung să sufere de stres post traumatic, din cauza condițiilor de muncă.

La acest articol, Csergo a spus că: „
Cadrele medicale, precum medicii, asistentii medicali, terapeutii, personalul care lucreaza pe ambulanta, sunt implicate direct in trauma pacientilor, iar acest lucru, in timp, ii expune unui stres traumatic secundar. 
Foarte multe cadre medicale ajung la un anumit moment in cariera cand doar mimeaza starea de bine. Zambetul si conversatia de suprafata ascund faptul ca au obosit, ca resursele interne pentru sprijinirea celor care au nevoie, incurajarea pacientilor si a membrilor familiei, se apropie de epuizare. ”

Ei bine, penibilii coordonatori ai ariesnews au scos din context comentariul medicului cardiolog, într-o tentativă de a blama conducerea Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna”.

La tentativa lor stupidă de a provoca un conflict între Csergo și executivul spitalului, medicul cardiolog a avut o replică genială: „Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare”.

Pentru cine nu știe, ariesnews este coordonat de Asociația Despărțământul Astra, ca să știți pe cine să dați în judecată, la nevoie!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: