fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiLANSARE PROIECT ”MĂ ÎNȚELEG ȘI TE ÎNȚELEG”
spot_img
spot_img

LANSARE PROIECT ”MĂ ÎNȚELEG ȘI TE ÎNȚELEG”

- Publicitate -
spot_img

Scopul proiectului este regenerarea capacității de emulație și reacție a comunității prin actul științific și artistic

Obiectivul general: Formarea capacităților intelectule, afective și practice.
Obiective specifice:
– stimularea dezvoltării inteligenței emoționale la copii de vârstă școlară;
– învățarea de către cadrele didactice a noi tehnici de abordare a copilului prin prisma dezvoltării inteligenței emoționale;
– Conștientizarea rolului inteligenței emoționale la copii, de către părinți, în procesul de integrare socială a copiilor.


Grupul ţintă al proiectului este format din 150 de copii cu vârsta cuprinsă între 9-10 ani din unități de învățământ din municipiul Câmpia Turzii, 100 de părinți ai copiilor implicați în proiect, 15 învățători din unități de învățământ din municipiul Câmpia Turzii.


Prin proiectul ”MĂ ÎNȚELEG ȘI TE ÎNȚELEG”, copiii vor fi atrași într-un proces interactiv de conștientizare al emoțiilor și exprimarea acestora, prin joc, artă, comunicare, în cadrul atelierelor de dezvoltare personală organizate.pe parcursul lunii octombrie și noiembrie 2019. În paralel, părinții vor participa la câte 1 atelier tematic, susținut de un expert în domeniul pedagogic, în vederea familiarizării cu noțiunea de inteligență emoțională și rolul acesteia în integrarea socială a copiilor. Cadrele didactice vor participa la 1 atelier de lucru cu 3 experți în domeniul psiho – social și teatru tematic, pentru cunoașterea unor tehnici noi de abordare a copiilor privind inteligența emoțională.


Proiectul se va încheia la finalul lunii noiembrie 2019, când se va organiza o expoziție interactivă, de către copii cu sprijinul experților.


Proiectul își propune ca 150 de copii conștientizează emoțiile și au învățat să le exprime; 90 de părinți mai informați privind inteligența emoțională și rolul acesteia în integrarea socială a copiilor; 15 învățători pregătiți cu noi metode de abordare a educării inteligenței emoționale la copii; 30 de broșuri tipărite și distribuite cadrelor didactice din învățământul primar; 200 de pliante tematice realizate și distribuite.

Valoarea totală, eligibilă, a proiectului este de 24 900 lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 22 410 lei.

Pentru mai multe informaţii privind proiectul puteți contacta:
Coordonator proiect: Floriana Prahoveanu, tel.0748023580,
email:proassisto@yahoo.com

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: