27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRILacul Colibița - cea mai mare HAZNA din România

Lacul Colibița – cea mai mare HAZNA din România

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Vreme de mulți ani, celebrul lac, Colibița, din județul Bistrița Năsăud, a fost considerat o adevărată oază de sănătate.

Poreclit „marea de la munte”, lacul atrăgea sute de mii de vizitatori – anual, însă totul pare că nu a fost decât o mare capcană.

Juranlistul Antena 1, Cătălin Oprișan, a evidențiat – prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare – adevărul adevărat despre Colibița.

„ De zece ani auzim numai asta: ce Turcia, ce Dubai, ce Grecia, ce Zanzibar? Colibița e raiul de pe Terra! Marea de la munte! Aer, apă curată, bălăceală în voie, soare, râsete. Când ăștia l-au secat să lucre la baraj, au văzut că, de fapt, TOȚI, dar absolut TOȚI barosanii cu vile din zonă, după ce se întronează, deversează TOT în lac. Miliarde de țevi se ițesc acum! Cea mai mare budă din România! ”, a scris Oprișan.

Defapt, odată cu marea sesiune de concesionări, închirieri și vânzări, pe care Primăria Bistrița Bârgăului a demarat-o la mijlocul anilor 2000, toți bogătașii care și-au cumpărat terenuri și și-au construit vile, și-au făcut sistemele de canalizare astfel încât să-și verse dejecțiile în lac.

Mai grav este că absolut nicio instituție publică nu i-a verificat pe acești nemernici.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: