spot_imgspot_img

La Turda se face un salam bestial

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ai poftă de un salam bestial, făcut după o rețetă veche de 40 de ani? Citește acest articol.

În cartierul Oprișani din Turda se prepară cele mai bune mezeluri posibile, cu 100% carne, după o rețetă originală, veche de peste 40 de ani.

Produsele sunt preparate de tatăl lui Vasile Miron, Comisar în rezervă și consilier local, începând cu noua legislatură.

„Preparator mezeluri cu peste 40 ani experiență vând salam de casă 45 lei kg, , pastramă 60lei/kg si virsli oaie -porc 50 lei/kg , carne 100% ,afumate cu lemn esență tare. Tel., 0746125577, 0741100079”, a scris Miron pe rețelele de socializare.

Sincer, nu am fi promovat aceste produse, dacă nu știam din proprie experiență cât pot fi de bune!

Încercați, stimați cititor și vă veți convinge singuri!

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Related articles

🏆 Legione Câmpia a cucerit rugby-ul feminin!

Cinci luptătoare din Câmpia Turzii, campioane naționale și câștigătoare...

🦅 Vulturii zboară tot mai sus! Lideri neînvinși ai Ligii a 4-a Elite Mureș! 💙🔥

A.F.C. Vulturii Târgu Mureș continuă să domine autoritar Liga...
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social