fbpx
HomeFEATUREDLa Turda, dragostea intre soti se imparte cu PUMNUL
spot_img
spot_img

La Turda, dragostea intre soti se imparte cu PUMNUL

- Publicitate -
spot_img

O femeie de 52 de ani, din Turda, s-a prezentat la IML Cluj, dupa ce a fost zdrelita in bataie de propriul sot.

Totul a pornit dupa ce femeia a descoperit o relatie extraconjugala a sotului.

„Suntem căsătoriţi de circa opt ani şi, vă spun sincer, la început era un om foarte bun, nu i-o trebuit femei, i-am fost eu de-ajuns. După un timp – fiindcă lucrează la Cluj, în construcţii, unde şi stă mai mult timp – se pare că s-a cuplat cu o patroană, una Georgiana, o femeie cu aproape cincisprezece ani mai tânără ca el.

Strâns cu uşa de către mine, a recunoscut că o cunoaşte bine, o iubeşte şi poartă conversaţii cu ea pe Facebook. L-am auzit chiar eu spunându-i la telefon acest lucru. Mie mi-a tot promis că o să termine cu ea – doar să-şi ia banii de la firmă şi îi şterge toate datele, atât de pe telefon cât şi de pe Facebook, după care vine acasă şi rămâne definitiv cu mine. Însă, din păcate, în ciuda promisiunilor, a tot evitat să facă acest lucru.”, spune femeia, citata de bzc.ro

Ei bine, femeia i-a cerut explicatii sotului, iar acesta a luat-o la bataie.

“Acum, săptămâna trecută – în seara zilei de vineri – când ne-am certat din nou, i-am tot zis s-o șteargă, pentru a treia oară, mi-a zis că n-o face, m-a bătut în plină stradă, cu pumnii. Mi-a ars două “bucăți”, tare de tot – și numai intervenția trecătorilor și a unei cunoscute l-au oprit să mă facă praf. Eu, oricum, în clipele respective nu știam ce se petrece, fiindcă eram leșinată, la pământ”, explică femeia.

Turdeanca este hotarata sa ii faca plangere penala sotului violent.

Sursa foto: bzc.ro

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: