25.2 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRILa o lună de la dispariția lor, IPJ Alba face apel la...

La o lună de la dispariția lor, IPJ Alba face apel la presă pentru a le găsi … un nou caz de „profesionalism polițienesc”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Astăzi, IPJ Alba a făcut publice identitățile a două minore care au fugit dintr-un centru maternal pentru minori din Alba Iulia.

Poliţiştii din Alba caută două minore care au plecat dintr-o casă de tip familial din Alba Iulia şi nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestora sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către reprezentantul unei case de tip familial pentru minori, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, la sfârşitul lunii decembrie 2018, minorele OPREAN ANA TEODORA , de 17 ani şi DANCIU ELENA, de 16 ani, au plecat din casă şi nu au mai revenit.

Semnalmentele minorei OPREAN ANA TEODORA: înălţime 1,55- 1,60 m, greutate 50- 55 kg, faţă ovală, păr vopsit blond, lung, ochi căpriu, ten deschis.  

La data plecării, aceasta purta geacă şi pantaloni roz cu albastru.

Semnalmentele minorei DANCIU ELENA: înălţime 1,65 m, greutate 45- 50 kg, faţă ovală, păr brunet, de lungime medie, ten măsliniu, ochi căpriu, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu inscripţia „LOVE”.  

La data plecării, aceasta purta geacă scurtă, neagră, blugi negri tăiaţi şi încălţăminte de culoare neagră.”, transmite IPJ Alba.

Ceea ce este condamnabil e faptul că cele două fete au plecat încă de acum o lună, fiind de negăsit, dar poliția s-a gândit abia acum să mediatizeze cazul.

Totuși, oamenii legii „se apără”, afirmând că au depus toate diligențele pentru găsirea lor … cu excepția apelării la presă.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: