fbpx
spot_img
HomeOPINIEEditorialLa Mulți Ani, tuturor asistenților medicali din România!

La Mulți Ani, tuturor asistenților medicali din România!

- Advertisement -

Primii oameni care-ți acordă ajutor, când ai o urgență medicală! Oamenii care te ajută cu recoltări sangvine, investigații medicale, triaj epidemiologic și … de multe ori, chiar și cu o vorbă bună!

Ei … de fapt ei și ele sunt asistenții și asistentele medicale și … fiindcă astăzi este Ziua Asistentului Medical, am decis să le spun – în mod public – VĂ MULȚUMESC! 

Nu doar în nume personal, ci și în numele tuturor celor care citesc RefleqtMedia și au avut nevoie, cel puțin odată, de ajutorul sau intervenția unui asistent medical.

Trebuia să vă mulțumim cu mult mai mult timp în urmă, nu să așteptăm o pandemie pentru a ne da seama de importanța voastră, însă … vă rog să apreciați mulțumirile noastre și acum … chiar dacă e târziu!

Cunosc, în mod personal, cel puțin 30 de asistente medicale din Turda și Câmpia Turzii și chiar „de pe sate” în fața cărora mă înclin, mulțumindu-le pentru profesionalismul, curajul și umanitatea de care dau dovadă, cu fiecare prilej!

Dacă le-aș enumera pe fiecare în parte, mi-ar fi greu, de teamă să nu uit pe vreuna … însă voi vă știți care sunteți – de pe ambulanță, din spitalul și policlinica din Câmpia Turzii, din spitalul Turda, din clinicile private și de la Dispensarul Uman din Luna!

Toată stima pentru voi și pentru colegii și colegele voastre de breaslă! 

SUNTEȚI ADEVĂRAȚII EROI AI ȚĂRII ĂSTEIA!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

În atenția IPJ Mureș – femeie bătută de fostul partener, în...

0
Violența domestică reprezintă, în continuare, o problemă pentru femeile din România. Fie că sunt ultragiate de soți, iubiți sau concubini, acestea sunt reticente - de...

Comentarii

%d bloggers like this: