spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

La Mulți Ani, România! La Mulți Ani români, oriunde v-ați afla!

spot_img

Astăzi e ziua noastră, a tuturor românilor! Pentru că România nu este ceva abstract, România este suma tuturor sufletelor de român, dintre hotarele patriei sau din afara lor, din prezent sau din trecut. România ești tu, sunt eu, suntem toți cei care simțim și iubim românește.

Ziua de 1 Decembrie este o zi în care UNITATEA ar trebui să ne definească mai mult decât ceea ce ne desparte, ca indivizi, iar din acest motiv vă îmbrățișez, virtual, pe fiecare dintre voi, plin de speranță că avem, așa cum am avut întotdeauna de-a lungul existenței noastre, resursele necesare de a renaște ca națiune, ca popor, ca țară plină de valori și de oameni vrednici.
Răul cel mai mare care ni se poate întâmpla este să nu mai credem în noi, să nu mai credem în România, să nu mai credem că SE POATE. Pentru că în acel moment ne-am transforma într-o mare de frunze-n vânt, purtate de ici-colo, fără a mai avea nicio legătură cu pământul nostru străbun, sursa primordială a sentimentului că suntem români.

De aceea vă invit să punem, chiar dacă virtual, toiagul în calea urgiilor, așa cum au pus înaintașii noștri la vremea lor, să ne ridicăm privirea cu încredere, cu credință și cu speranța că fiecare dintre noi putem contribui la țara pe care ne-o dorim și după care tânjim! Așa să ne ajute Dumnezeu!🙏

La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, români, oriunde v-ați afla!

Cu deosebit respect,
Subprefect Razvan Ciortea

spot_img
spot_img
spot_img