fbpx
spot_img

La Luna au inceput lucrarile la magistrala de aductiune a apei

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

MESAJUL D-LUI PRIMAR, AUREL GIURGIU:
“Așa cum am promis tuturor cetățenilor comunei Luna, de cateva zile am început lucrările la magistrala de aductiune a apei potabile de la bazinele de captare existente pe teritoriul comunei Calarasi, mai exact in satul Călărași Gară și care va alimenta cele trei sate Luna ,Luncani și Gligoresti. In concluzie va fi rezolvată pentru totdeauna problema apei potabile la Luna. Astfel spus, comuna Luna nu va mai suferi din cauza lipsei de apa in perioadele secetoase ale anului starnind pe buna dreptate nemultumire in randul cetatenilor.

Este una dintre cele mai mari realizări, mai ales că se executa pe fonduri europene pe masura pasul 2 a proiectului cu ADI, “Apa Văii Ariesului”.


S-a dat start in forta construirii si reamenajarii noului sediu al primariei care a fost folosit ca “bloc al specialistilor” Constructorul are termen de finalizare a lucrarilor 18 luni de la data predarii amplasamentului mai exact din septembrie 2022. Aceasta se va realiza in scopul facilitarii accesului cetatenilor la servicii administrative de o mai buna calitate si fluidizarii circuitului documentelor in cadrul institutiei.


Toate acestea cat si celelalte poiectele avute in derulare se desfasoara asa cum am promis pentru beneficiarii finali – toti cetatenii comunei noastre.”

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: