fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiLa Lorraine Câmpia Turzii  pregătește investiții de peste 20 mil. euro în...

La Lorraine Câmpia Turzii  pregătește investiții de peste 20 mil. euro în acest an

spot_img

La Lorraine România, parte a grupului Belgian La Lorraine Bakery Group, pregătește investițiii de peste 20 milioane de euro în extinderea capacității de producție și estimează o creștere a afacerilor până la 50,5 milioane de euro, a spus Răzvan Boșomoiu, Director General al companiei.

În primele șase luni ale acestui an La Lorraine a înregistrat vânzări de 145 milioane de lei pe fondul lansărilor de produse noi, a evoluției retailului modern și atragerii de noi consumatori.

 

“Prin raportare la provocările întâmpinate de companie în prima jumătate a acestui an, se remarcă în primul rând o instabilitate în ceea ce privește aprovizionarea cu materii prime, ce s-a manifestat atât la nivelul prețurilor, cât și la nivelul disponibilității cantităților dorite. Această instabilitate a fost dublată, de asemenea, de o penurie a resurselor umane, care este de așteptat să se mențină ca impediment și în cea de-a doua parte a anului. Cu toate acestea, confruntarea cu o serie de provocări în diverse perioade este o parte inerentă a gestionării unui business, pe care La Lorraine România o îmbrățișează drept motor al dezvoltării și îmbunătățirii afacerii”, a spus Răzvan Boșomoiu.

Pe lista de priorități pentru acest an se află dezvoltarea afacerilor cu precădere pe piețele din România, Bulgaria și Serbia, respectiv lansarea de noi produse. În plus, planurile vizează și extinderea capacității de producție a fabricii din Câmpia Turzii cu o investiție de peste 70 de milioane de euro, dintre care peste 20 de milioane de euro vor fi alocați acestui proiect în cadrul acestui an. Fabrica acoperă atât necesarul pieței locale, cât și al piețelor din Europa de Sud-Est și o parte din Europa Centrală.

Pentru 2022 compania estimează atingerea unei cifre de afaceri de 250 de milioane de lei, față de rezultatul înregistrat în 2021, de aproximativ 217 de milioane de lei. Peste 90% din totalul vânzărilor din retail este generat de retailul modern.

La Lorraine Bakery Group, o companie belgiană cu o tradiție de 82 de ani în arta panificației și în cea a patiseriei, deţine 12 fabrici de panificaţie în Europa şi comercializează produsele în 25 de ţări.

Sursa

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: