spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

La granița dintre emoție și culoare, stă copilăria!

După o viață cu de toate și după 14 ani de carieră în vâltoarea de informații, emoții și evenimente, puține lucruri reușesc să mă impresioneze.

Totuși, astăzi, un copil minunat a reușit să-mi răscolească sufletul și să-mi readucă în minte frumusețea copilăriei.

Carina Mureșan, unul dintre cei mai tineri membri ai Asociației Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii, care este îndrumată de doamna Iuliana Pop, mi-a dăruit primul tablou pe care l-a pictat vreodată.

Firește că am rămas impresionat, dar ceea ce m-a surprins mai mult a fost faptul că un copil atât de tânăr a reușit să transmită prin culori și pânze mai multe decât ar fi putut transmite un adult, într-o oră de conversații.

Carina are multe calități și este binecuvântată cu o mamă care-i susține toate ideile și dorințele, fie că este vorba de școală, pasiunea pentru pisici, activitatea la majorete sau dragostea față de culori!

Dragă copile, să nu uiți niciodată să visezi și să crezi în împlinirea viselor tale! Să fii, întotdeauna, sigură pe talentul tău și să-ți expui, mereu, sentimentele prin culori și pânză! Lumea are nevoie de copii, de vise și de culoare … ajut-o tu să le aibă! 

Vă mulțumesc, Carina și Teodora! Vă mulțumesc, doamna Iuliana Pop!

spot_img
spot_img
spot_img