spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

La ce dracu vorbiți despre digitalizare, dacă tot așteptați dosar cu șină și ștampile?

Una dintre cele mai abordate teme în retorica administrațiilor publice locale din zona noastră se referă la „digitalizare”.

„Doamne, ce digitali suntem noi și ce eficienți și ce…” … HARCEA PARCEA!

În 2024, după o pandemie de COVID-19 și în condițiile în care alte state europene sunt la ani lumină de noi în materie de digitalizare, în România (Zona TurdaCâmpia Turzii) încă există MULTE instituții publice, de la Primării, la altele, care-s PARALELE cu digitalizarea.

Nu acceptă semnarea documentelor digital, nu acceptă transmiterea documentelor online, nu – nene, sunt rămași în răstimpuri de mult apuse … de ce? Pentru că le este mai simplu să te poarte pe drumuri, decât să scaneze un nenorocit de document.

Ba mai mult, deși încă din 2017, ȘTAMPILELE nu mai sunt necesare în raportul dintre agenți economici și entități publice, încă există obosite și obosiți, care freacă bărzoiu zilnic prin birouri, care cer ștampilarea documentelor!

TREZIȚI-VĂ, DRAGI FUNCȚIONARI PUBLICI! Aveți nevoie de salarii mari, faceți garagațe prin intermediul asociațiilor sindicale, dar nu ați veni în secolul ăsta nici cu slujbe! Unii ați implementat proiecte POCA de digitalizare și pe foaie totul e miraculos, dar în realitate, stăm la cozi interminabile ca să rezolvăm lucruri care s-ar rezolva în 10 minute, prin 2 – 3 click-uri!

Ne mai facem bine la Sfântu Așteaptă!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img