fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiLa Câmpia Turzii se implementează parcările cu plată

La Câmpia Turzii se implementează parcările cu plată

spot_img

În condițiile în care mulți șoferi certați cu bunul simț își lasă mașinile ore întregi în centrul orașului sau chiar în fața spitalului, profitând de locurile libere de parcare, Primăria Câmpia Turzii a decis să ia măsuri.


În zona centrală a municipiului se implementează parcările cu plată. Au fost instalate parcometre, care vor putea fi utilizate pentru achiziționarea tichetelor de parcare. De asemenea, domnul primar, Dorin Lojigan, ne-a comunicat și că vor exista soluții inteligente, pentru parcare.


„Vom avea la dispoziție o aplicație pe telefon, ca și în orașele mari. Fiecare cetățean va putea plăti parcarea direct de pe telefon. Am fost nevoiți să implementăm această măsură pentru a degreva centrul orașului de mașini. Zeci de oameni își lasă mașinile în centrul orașului sau chiar lângă spital, în timp ce ei pleacă pe la Cluj Napoca, cu trenul. Nu putem continua în acest fel”, ne-a transmis Dorin Lojigan.


Cel mai probabil, sistemul de parcare cu plată va deveni operațional după sărbătorile de iarnă.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: