11.5 C
Turda
Sunday, September 18, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiLa Câmpia Turzii, promisiunile se îndeplinesc ÎN DIRECT!

La Câmpia Turzii, promisiunile se îndeplinesc ÎN DIRECT!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, și-a făcut un obicei din a intra ÎN DIRECT, pe rețelele de socializare și de a prezenta „la cald” diverse stadii ale lucrărilor edilitare din oraș.

Dacă marți a fost live, în cursul zilei, pentru a prezenta lucrările de pe strada Republicii (care este asfaltată complet, după aproape doi ani de disconfort pentru cetățeni), ultimele 4 zile au marcat intervenții LIVE pe rețelele de socializare, în cursul nopții.

În noaptea de joi spre vineri, exact la orele 00:00, Dorin Lojigan a intrat LIVE pentru a prezenta debutul lucrărilor de asfaltare de pe strada Aurel Vlaicu.

 

 

Deși vizibil obosit după o zi întreagă de evenimente, printre care Ziua Imnului Național și înfrățirea cu Cimișlia, Lojigan nu a cruțat niciun efort în a pune cetățenii în temă, referitor la lucrările din oraș.

Ei bine, ieri seară, edilul-șef al Câmpiei Turzii a repetat figura, intrând live în jurul orei 23:00, pentru a prezenta stadiul actual al lucrărilor de pe strada Aurel Vlaicu.

Momentan, conform spuselor primarului, asfaltul a ajuns până lângă stadion și, până la sfârșitul zilei de azi, va fi asfaltată toată strada.

 

În live-ul de aseară, primarul chiar a dat explicații privind temperatura materialului de asfaltare, deoarece unii dintre cetățeni s-au întrebat dacă nu cumva, asfaltarea pe timpul nopții, ar putea afecta calitatea asfaltului.

„Asfaltăm la 160 de grade Celsius”, a confirmat edilul-șef, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: