fbpx
spot_img
spot_img

La Câmpia Turzii NU a deraiat NICI UN TREN!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

O defecțiune MINORĂ a trenului de rulare al cursei Regio 3081 i-a determinat pe iubitorii de fake-news să scrie, cu litere de-o șchioapă, că „La Câmpia Turzii a deraiat un tren”.

Un titlu exagerat, care defapt se traduce astfel:

„CFR Călători informează că astăzi, 8 iulie 2021, in zona Câmpia Turzii – Valea Florilor s-a produs un deranjament în circulația trenului R 3081. Călătorii din tren au fost preluați de trenurile în circulație către destinația finală.

Nu a fost afectată siguranța călătorilor. Cauzele care au condus la producerea acestui deranjament sunt în curs de cercetare de o comisie care s-a deplasat la fața locului.

Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că măsurile care se iau au ca principal scop siguranța călătoriei.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR (https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/), 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

De asemenea, pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj-Napoca, Aeroport Henri Coandă și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor, precum și programul trenul meu http://cfr.ro/index.php/cauta-tren care oferă informații în timp real cu privire la localizarea trenurilor înscrise în circulație.”

Practic, s-a desfăcut un element de prindere a unei roți, defecțiunea a fost observată în mers, s-a oprit trenul, au fost preluați călătorii și totul s-a terminat.

#Antena3EAici

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: