spot_img
spot_img

La Campia Turzii incep lucrarile in Parcul Central “Ionel Floasiu”

spot_img

Start în proiectul de reabilitare a Parcului Central „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”

Miercuri, 23 noiembrie 2022, constructorul va începe lucrările de îndepărtare a elementelor vegetale și de mobilier urban din Parcul Central „Ionel Floașiu”, în vederea implementării proiectului european de regenerare urbană.

Reabilitarea Parcului Central „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” este finanțată printr-un proiect european.

Arborii sănătoși vor fi relocați, în vederea conservării, iar cei care reprezintă un pericol pentru siguranța cetățenilor vor fi tăiați.

Totodată, ne bucurăm să vă anunțăm că vor demara lucrările de reabilitare a Teatrului de Vară. Prin aceste lucrări, vom putea oferi publicului o nouă experiență a spectacolelor în aer liber.

Proiectul european „Regenerare urbană prin reabilitarea Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Parcului Central „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii” are o valoare de 23.268.969,55 lei, respectiv 4.996.021,37 Euro și este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Înțelegem faptul că aceste lucrări ar putea genera un disconfort pentru cetățenii din zonă, însă obiectivul de investiții se realizează în beneficiul întregii comunități.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

De sezon: Cum calculezi ochiometric greutatea unui porc

Devreme ce a început sezonul sacrificărilor de porci, aferent...

Bărbat de 70 de ani, lovit de tren

Un bărbat în vârstă de 70 de ani și-a...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Guvernul liberal și-a îndeplinit angajamentele luate în fața românilor

    Institutul Național de Statistică (INS) confirmă oficial sustenabilitatea...

Poliția Turda a „intervenit” la ziua unui băiețel de 4 ani :)

În urmă cu câteva zile, la Poliția municipiului Turda...

Autorul atacului de la Alba Iulia este un etnic rrom recidivist

A fost condamnat pentru tâlhărie și tentativă de viol,...

0% ALCOOL! 100% VOLAN!, o campanie de prevenire a consumului de alcool în rândul conducătorilor auto

Poliția Română, în parteneriat cu Asociația Berarii României și...

Bătaie la AIUD

Poliţiştii din Aiud au reţinut un bărbat, din municipiu,...
spot_img
spot_imgspot_img

Avram Gal: „Controalele autorităților trebuie sa fie pentru prevenție nu pentru a amenda oamenii care și așa sunt afectați economic de situația impusa de...

Observ cu îngrijorare acțiunile autorităților prin controale la agenții economici din zonă. Aceste acțiuni în principiu trebuie să fie de prevenție nu cu scopul...

Aurelian Pavelescu acuză – „protestatarii veniți pe jos de la Cluj…”

Prin intermediul unui articol publicat pe site-ul justițiarul.ro, fostul președinte al Partidului Național Țărănescu Creștin Democrat, Aurelian Pavelescu contestă informația potrivit căreia șase protestatari...

Accident cu 3 morți în județul Mureș

Noaptea care a trecut a fost una însângerată pe drumurile din județul Mureș. La ieșire din Sighișoara, un autoturism în care se aflau patru persoane,...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: