26.8 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiLa Câmpia Turzii au început lucrările de primăvară

La Câmpia Turzii au început lucrările de primăvară

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Având în vedere îmbunătățirea vremii și topirea zăpezilor, la Câmpia Turzii au început lucrările de primăvară.

De cu zori și până-n seară, angajații Domeniului Public schimbă trotuare, montează borduri, frezează străzi și le plombează, astfel încât până de Paște, orașul să capete un nou aspect.

„Având în vedere că vremea este bună, am reînceput lucrările pe strada Decebal. Suntem în faza în care bordurăm și pregătim trotuarele, pentru pavarea lor și, de asemenea, pentru asfaltarea tramei stradale. Cred că mai durează încă vreo două săptămâni până la montarea pavajului, pentru că am hotărât să demarăm lucrările și pe străzile Vasile Lucaci și Alexandru Ioan Cuza, însă la acestea așteptăm și partea de proiectare. Estimez că în 2-3 săptămâni vom pava trotuarele”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN.

De asemenea, echipele de la Domeniul Public desfășoară lucrări de frezare și plombare pe străzile din cartierul Blocuri.

„Fie că ne convine sau nu, iarna își spune cuvântul, șoferii simt acest lucru și am început partea de plombări în tot cartierul Blocuri. Se lucrează pe străzile Mureșului, Republicii, Aleea Constructorilor, Plopilor.

Vrem ca lucrările de frezare să fie gata până la momentul când se vor deschide stațiile de asfalt, astfel încât să putem intra cu asfalt.”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN.

Întreg interviul îl puteți vizualiza mai sus!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: