spot_img

L-a bătut muierea și a chemat Poliția

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Polițiștii Secției 3  Poliție Rurală Aiud au reținut o femeie care și-ar fi agresat soțul. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție.

 

La data de 9 martie 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au fost sesizați, de către un bărbat, de 56 de ani, din comuna Râmeț, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresat de către soție.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri spontane, femeia, în vârstă de 55 de ani, și-ar fi lovit soțul, cu un obiect contondent.

 

În urma incidentului, bărbatul a suferit leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico – legale, are nevoie de 45 – 50 de zile de îngrijiri medicale.

 

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de bărbat, a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

 

Totodată, față de femeie a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

 

În cursul zilei de azi, 10 martie 2022, femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Hoț prin în flagrant, la Aiud

Un tânăr din Aiud a fost prins de polițiști la scurt timp după ce ar fi sustras mai...

Și-a amenințat cu moartea propria soție

Polițiștii din Aiud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care   și-ar fi amenințat...

Accident rutier între Aiud și Teiuș

Un microbuz s-a ciocnit violent de o autoutilitară, în această după-amiază, între localitățile Aiud și Teiuș. Din informațiile preliminare...

Batuta si amenintata de concubin

La data de 24 ianuarie 2022, polițiștii din Aiud  au fost sesizați, de către o femeie, de 30...
spot_img

Jurnal de campanie, 5 septembrie 2020 – ALDE Campia Turzii

Astăzi, echipa ALDE Câmpia Turzii, în condițiile impuse de distanțarea socială, împreună cu Avram Gal, candidatul la funcția de PRIMAR, au participat la o...
%d bloggers like this: