fbpx
HomeEVENIMENTJurnalistul, Gelu Florea, amenințat prin telefon
spot_img
spot_img

Jurnalistul, Gelu Florea, amenințat prin telefon

- Publicitate -
spot_img

În contextul desfășurării unei investigații proprii, demarată ca urmare a producerii unui incident rutier, nedeclarat organelor de cercetare penală, jurnalistul turdean, Gelu Florea, managerul TurdaNews, a fost amenințat, prin intermediul unui apel telefonic.

„ Un bărbat m-a sunat de pe acest număr, să mă amenințe, după ce TurdaNews a contribuit la demascarea unui accident pe trecerea pentru pietoni de pe strada Libertății din Turda.

Se pare că sunt niște dedesubturi și persoane mai importante implicate… Contabilă de Primărie… Iar soțul e fratele primarului unei localități de pe valea Arieșului…

N-a reușit altceva decât să ne facă și mai atenți!
Notă: accidentul nu a raportat la Poliție! Părăsirea locului accidentului!

Chiar vreau să văd ce pățesc ăștia din familii de barosani, că un om simplu deja era fără permis, poate și arestat…”, a declarat Gelu Florea pe rețelele de socializare.

RefleqtMedia a făcut o scurtă investigație și am aflat că numărul telefonic de pe care a fost amenințat colegul nostru ar fi înregistrat în comuna Poșaga de Jos, județul Alba.

Nu este prima dată când Gelu Florea este amenințat, cum nu este prima dată când nici alți jurnaliști sunt amenințați.

În aprilie 2016, personal am fost amenințat, prin email și după ce am sesizat organele de cercetare penală din Turda, dosarul a fost „îngropat”

Tocmai din aceste raționamente, nu putem lăsa la o parte solidaritatea, pentru că, în mintea unor oameni nebuni, de la amenințări – la acțiune, nu poate fi decât un pas.

L-am contactat pe Gelu Florea, pentru a vedea dacă intenționează să depună plângere penală, iar el ne-a zis: „
Nu. Intentionez sa vad cum decurg cercetarile si in ce directie merg… Plus sa vad ce sanctiune se da pentru parasirea locului accidentului si neanuntarea Politiei. ”

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: