spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Județul Cluj își pierde strălucirea – a fost devansat de un nou „pol de creștere economică”

spot_img

Deși politicienilor clujeni încă le stă nasul pe sus, lăudându-se cu „vocea și talentul lor”, un alt județ din Transilvania capătă putere și recunoaștere națională.

Oradea şi judeţul Bihor atrag tot mai multe investiţii de produse finite care vin în completarea celor de subansambluri. ♦ De la începutul anului au atras 125 mil. euro de la Stihl, 650 mil. euro de la Nokian şi urmează o a treia mare investiţie, de 50 mil. euro.

Proximitatea faţă de vest, conexiunea pe autostradă alături de nodurile intermodale dintre rutier, feroviar şi aerian alături de disponibilitatea terenurilor şi deschiderea autorităţilor locale susţinute de la Bucureşti au făcut din Oradea în 2022 cel mai fierbinte punct de pe harta investiţiilor atrase de România.”, scrie businessmagazin.ro

Judeţul Bihor are cea mai mare creştere a cifrei de afaceri dintre primele zece cele mai puternice judeţe din businessul românesc.

Asta înseamnă valoarea și viziunea președintelui CJ Bihor, Ilie Bolojan. Acesta și-a pus în practică abilitatea administrativă, în timp ce Boc și Tișe … bat pasul pe loc.

spot_img
spot_img
spot_img