fbpx
spot_img
spot_img

Jigodiilor! Împuțiților! Fariseilor!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

N-ai cum altfel … sunt conștient că titlul acestui articol putea să fie mai nuanțat, mai cosmetizat, însă ceea ce au votat NENOROCIȚII ĂȘTIA DE LIBERALI și au votat SCÂRBELE ASTEA DE USERPLURIȘTI ȘI DE UDEMERIȘTI ar trebui, efectiv, să ne scoată în stradă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Dragi cititori, stimați cetățeni, dragi prieteni … Senatul României a aprobat, ieri, 23 septembrie LEGEA CERTIFICATULUI VERDE, că altfel nu-i pot spune.

Practic, este vorba despre VACCINAREA OBLIGATORIE … aia de care se temea multă lume și despre care jegurile astea împuțite de politicieni ne spuneau că „nu se va întâmpla” că „România este un stat democrat” și că totul este în ordine, cu laptele și mierea de rigoare.

Dar … pe lângă VACCINAREA OBLIGATORIE, iată ce au mai votat. cu titlu de „amendament” TÂRFELE ASTEA OLIGOFRENE DIN SENAT:

Oameni buni, DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE CETĂȚEANULUI, PREVĂZUTE PRIN CONSTITUȚIE SUNT:

Cum MAMA DRACULUI să-mi condiționeze MIE dreptul la viață, moștenire sau CHIAR LA OCROTIREA SĂNĂTĂȚII … niște târfe oligofrene? Cum să nu am dreptul să mă duc la spital, decât dacă am căcatul ăla de certificat verde? 

Păi bă, senatori împuțiți, cum RAHAT vă păsa vouă de sănătatea cetățenilor, când ați ascuns SUTE DE MORȚI COVID-19 doar ca să vă puteți desfășura alegerile alea imbecile?

Pe de altă parte, unde pana mea sunt ONG-urile alea iubitoare de democrație și de libertăți fundamentale, care ies în stradă doar când trebuie și când primesc ordin de la cine trebuie?

Mă piș pe DECLICK; Rezist; vrăjeală de trei rahați! Diaspora Europeană, asemenea!

Singurul partid politic parlamentar care s-a opus proiectului a fost AUR … în timp ce pesedeul ăla care e cu lumea și cu săracii a adoptat poziția virginului: s-au abținut! 

Paștele mamelor voastre de trădători! O să vă ridice țara în furci!

Tot nu mă vaccinez, bă! Tot urinez cu grație pe certificatul vostru verde, pe testele voastre și pe legea voastră! 

Cine are sânge-n instalație, să iasă în stradă! 

 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: