spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Weekend în siguranță, alături de jandarmii clujeni

spot_img

În perioada 12-14 ianuarie, pentru buna desfășurare a manifestărilor publice care vor avea loc pe raza județului și pentru a crea o atmosferă de siguranță în cadrul comunității, jandarmii clujeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

Echipaje de jandarmerie vor fi prezente în zona desfășurării evenimentelor și vor acționa pentru siguranța participanților și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În acest sens, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele care vor avea loc, dintre care menționăm: Cupa Serbările Zăpezii, respectiv partida de baschet masculin dintre echipele CS Universitatea Cluj-Napoca și CSM 2 Târgu Mureș.

Le recomandăm participanților la evenimente să respecte indicaţiile organizatorilor și forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor.

De asemenea, jandarmii montani clujeni din Muntele Băișorii, Călățele-Fântânele și Gilău sunt alături de turiști, pregătiţi să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

spot_img
spot_img
spot_img