spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Jaf comis de 3 turdeni, în Austria

2 cetățeni din Turda sunt arestați, iar un al treilea este „pe fugă”, după ce aceștia au comis un jaf brutal pe teritoriul Austriei.

„Jaf brutal la un magazin de bijuterii din Seitenstetten (districtul Amstetten, Austria Inferioară): autorii sunt patru români cu vârste cuprinse între 26 și 35 de ani. Doi dintre ei erau deja în închisoare, iar altul a fost arestat acum. Un bandit este încă în libertate. Potrivit poliției austriece, suspecții aparțin unui grup de infractori activ la nivel internațional din Turda (România). Aceștia au fost deja condamnați sau au intrat în atenția poliției penale din țară și din străinătate pentru infracțiuni violente, patrimoniale, fraude și legate de droguriDoi suspecți – în vârstă de 27 și 31 de ani – se aflau în arest la închisoarea St. Pölten din ianuarie 2024, respectiv noiembrie 2023, pentru alte infracțiuni contra proprietății. Cei doi au mărturisit atacul din Seitenstetten, a informat departamentul de poliție de stat. Prada – bijuterii și ceasuri – a fost dusă în România imediat după jaf și transformată în bani acolo. Încasările au fost folosite pentru achitarea datoriilor și pentru cheltuielile de trai.”, scrie ziarulromanesc.ro

Potrivit informațiilor preliminare, cei trei ar fi torturat-o pe proprietara magazinului.

Victima atacului de la Seitenstetten din după-amiaza zilei de 31 martie 2023 a fost proprietara afacerii, care era singură în magazin. După ce bărbații s-au prefăcut că sunt interesați să cumpere ceasuri, au lovit-o brusc cu pumnii din spate pe femeia de 46 de ani, făcând-o să cadă la pământ și să-și piardă ochelarii. Bandiții au târât apoi victima lipsită de apărare într-un atelier alăturat.

Femeia a fost legată și gura i-a fost astupată cu bandă adezivă de construcții, care, conform raportului poliției, a fost înfășurată de mai multe ori în jurul capului și al feței, astfel încât să nu mai vadă și abia să respire. În plus, făptașii au smuls o perdea de material textil din magazin și au folosit-o pentru a o lega, ceea ce înseamnă că victima nu se mai putea mișca.

Bandiții au subliniat cererea lor în limba engleză pentru obiecte de valoare cu amenințări cu uciderea proprietarei afacerii. Potrivit poliției, bărbații au lovit în mod repetat victima. După ce infractorii au fugit cu prada, femeia de afaceri a fost găsită de un client care s-a întâmplat să fie în trecere, eliberată de legături și i-a fost acordat primul ajutor.

Victima a suferit răni la cap, față, partea superioară a corpului și mâini. Vânătăile, hematoamele, zgârieturile și abraziunile au fost tratate la Spitalul de Stat Steyr. Femeia încă suferă de consecințele atacului brutal și trebuie să urmeze tratament psihoterapeutic, a spus poliția.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img