spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Iulian este din Luncani și e cel mai bun antrenor de câini din structurile M.A.I. din Cluj

Muntean Iulian este antrenorul de câini din structurile MAI Cluj care, de-a lungul anilor, s-a întrecut pe sine în obținerea de rezultate excepționale.

În acest an, câinele antrenat de Iulian, Miro, a obținut medalia de bronz a Campionatului de Dresaj al Câinilor de serviciu al M.A.I.

„Cot alias Miro s-a clasat pe locul III la Campionatul de Dresaj al câinilor de serviciu al M.A.I.

Cot alias Miro, câinele de detectare explozivi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, s-a clasat pe locul III la Campionatul de Dresaj al câinilor de serviciu din Ministerul Afacerilor Interne, organizat la Centrul Chinologic “ Dr. Aurel Greblea” Sibiu

În cadrul competiției care a avut loc în aceste zile la Sibiu au concurat cele mai bune cupluri chinologice din țară pentru obținerea locurilor fruntașe la probele: Câine universal, Câine pentru detectare explozivi, Câine pentru căutare și salvare persoane și Câine detectare stupefiante.

Ghidat și antrenat zilnic de partenerul său, Iulian, Miro – câinele de detectare explozivi al jandarmilor clujeni, dar și prietenul copiilor care ne-au trecut pragul de „Ziua Porților Deschise”, s-a întors acasă cu medalia de bronz.

Felicitări, Miro și Iulian!”, transmite Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img