spot_img

Irina Munteanu și Răzvan Ciortea vor fi numiți ASTĂZI în funcții!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Astăzi, la ora 10:00, a debutat o ședință de Guvern, care va prilejui numirea pe funcțiile de prefect, respectiv subprefect de Cluj ale Irinei Munteanu, respectiv Răzvan Ciortea.

Despre irina Munteanu se știa încă de acum două săptămâni că va fi prefect, având susținerea întregii organizații a PNL Cluj, astfel că numirea sa de astăzi este doar o chestiune tehnică.

În ceea ce-l privește pe Răzvan Ciortea, însă, RefleqtMedia a fost prima entitate de știri care a lansat informația că va fi subprefect.

La această informație au achiesat și colegii de la Cluj24.ro, respectiv inTurda.ro, care – în această dimineață – au scris următoarele:

„Al doilea post de subprefect revine PSD, care a trimis conducerii centrale a partidului patru nominalizări, din care s-a ales una.

Astfel, în aceeași ședință a Guvernului de miercuri va fi numit și subprefectul din partea PSD, în persoana lui Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda.”

Contactat de site-ul nostru de știri, Răzvan Ciortea declară că se abține de la comentarii până când nu va vedea documentul de numire publicat în Monitorul Oficial.

Răzvan Ciortea este președinte al PSD Turda și fost candidat al PRU la Parlamentul European.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Metodologia de atribuire a granturile pentru școlile cu rezultate deosebite, supusă dezbaterii publice de Primăria Câmpia Turzii

În temeiul dispoziţiilor art. 7 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în...

Cartierele Micro 3 și Poiana rămân fără apă potabilă 

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.05.2022, între orele 09:00 - 16:00,...

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...
spot_img

Atenție ❗❗❗ Capcană de „ransomware” pe emailuri! Nu deschideți!

Mai multe adrese de email au primit, în această dimineață, o serie de emailuri din partea „CEC Bank”, care conținea un „ordin de plată”. Desigur,...
%d bloggers like this: