spot_img

Ipoteza naucitoare in cazul accidentului de ieri de la Badeni – soferul dubei s-ar face vinovat

Date:

Share post:

Dupa tragicul eveniment rutier, petrecut ieri intre Badeni si Plaiesti, toata lumea a considerat ca vinovata de accident ar fi fost soferita de 21 de ani, care a si decedat.

Ei bine, TurdaInfo.ro a prezentat o ipoteza care ar putea schimba soarta anchetei politienesti.

“Probabil când ați ajuns la locul accidentului era carosabilul ud, dar după ce s-a uscat au apărut aceste urme pe asfalt. Vă rog să analizați aceste poze și să trageți concluzia… Nu ca ar schimba ceva, dar toți o consideră vinovată… (NR pe soferița decedată)

Lichidul de răcire în mare parte s-a scurs pe sensul de Bădeni, deci pe banda autoturismului, autoutilitara are roțile virate spre stânga și dacă luăm în vedere urmele de pe carosabil arată că a intrat pe acostament și din reflex a tras stânga de volan și a intrat în coliziune cu autoturismul… Vă rog să nu o luați în nume de rău ca v-am deranjat, dar cred că săraca fată merită să se odihnească în pace și dreptate… Să nu vorbim de părinții ei care suferă”, le-ar fi scris un cititor colegilor de la TurdaInfo.

Ramane de vazut ce va zice si Politia.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Mafia Pădurilor în instanță!

Pe rolul Judecătoriei Turda apare o nouă lovitură pentru...

Statul Major CONFIRMĂ – șoferul vinovat de producerea accidentului de la Turda era …

RefleqtMedia a intrat posesia unor informații foarte interesante, care-l...
%d bloggers like this: