spot_img

IPJ Mureș trage un semnal de alarmă cu ocazia Bobotezei

Date:

Share post:

Recomandări pentru cei care participă la manifestările religioase. Reguli de respectat în apropierea lăcaşurilor de cult

În acest week-end au loc manifestări religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), Sfântul Ioan Botezătorul și a Crăciunului pe rit vechi.

Recomandăm oamenilor să nu aibă cu ei sume mari de bani, iar, pe cât posibil, portofelul să-l păstreze în buzunarul interior al hainei.

Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi și poşete.

Celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşului de cult le recomandăm să nu lase la vedere bunuri de valoare.

Boboteaza este un eveniment evlavios. Nu vă înghesuiți în mulțime, când așteptați în curtea bisericii să luați apă sfințită! Așteptați cu calm și liniște!

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile polițiștilor rutieri şi să parcheze doar în locurile de parcare special amenajate.

Pentru protecţia autovehiculului, atunci când parcaţi, nu uitaţi să închideţi geamurile şi să vă asiguraţi că l-aţi încuiat.

Când aţi pornit maşina pentru a se încălzi, nu vă îndepărtaţi de ea. Nu o lăsaţi pornită şi neasigurată nici pentru câteva momente.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Ziua Ursului, la Zoo Târgu Mureș

După tradiția populară în fiecare an, în ziua de...

Incendiu VIOLENT la Targu Mures – s-a emis Ro-Alert

*Târgu Mureș*: *incendiu* produs la *un ansamblu de hale...

REZULTATELE OBŢINUTE ÎN MINIVACANŢA PRILEJUITĂ DE SĂRBĂTORIREA ZILEI DE 24 IANUARIE

Pe perioada minivacanței prilejuite de sărbătorirea Zilei de 24...
%d bloggers like this: