spot_img
spot_img

IPJ Mureș: „LA DATORIE, DE ZIUA NAŢIONALĂ”

spot_img

Cu ocazia manifestărilor publice dedicate sărbătoririi ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI – 1 DECEMBRIE şi a celor 100 de ani de la Marea Unire, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureș a luat măsuri pentru intensificarea acţiunilor, suplimentarea efectivelor de siguranţă publică şi prezenţa echipajelor de poliţie rutieră în locurile în care urmează să se desfăşoare manifestări publice.

În acest sens, sâmbătă, 1 Decembrie a.c., pe lângă dispozitivul curent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureș va acţiona cu 188 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, care vor folosi 95 de mijloace auto, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică şi care, alături de jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă, vor asigura menţinerea ordinii şi liniştii publice şi îi vor sprijini pe cetăţeni.

Pe căile de acces din zona de desfăşurare a manifestărilor, pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, va fi asigurată prezenţa activă a poliţiştilor rutieri, pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal si pentru restricţionarea ori devierea circulaţiei.

Aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș vor fi folosite pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Peste 130 de poliţişti de ordine publică, împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea infracționalității stradale, iar poliţiştii Serviciului Transporturi vor intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători, în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor contra patrimoniului şi a celor comise cu violenţă.

Totodată, în municipiul Tg. Mureș, Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Mureș, va participa, alături de celelalte forţe ale Ministerului Afacerilor Interne, la ceremonia organizată, cu 31 de poliţişti şi 4 autospeciale din dotarea formaţiunilor de poliţie rutieră, ordine publică şi acţiuni speciale.

În vedere asigurării unui climat de siguranţă corespunzător pe perioada în care este sărbătorită Ziua Naţională a României, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureș, prin efectivele de care dispune, este pregătit să răspundă prompt la orice sesizare sau reclamaţie a cetăţenilor.

Cetăţenii ce vor participa la manifestările publice din județul Mureș, prilejuite de Sărbătorirea Zilei Naţionale a României, sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să parcheze doar în locurile special amenajate.

Dorim tuturor o minivacanţă liniştită!
La mulţi ani, România!
La mulţi ani, tuturor românilor!

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Fotbal, Liga a IV-a – Rezultatele etapei a 5-a

Astăzi s-au disputat majoritatea meciurilor contând pentru etapa a...

Campanie impotriva metodei “Accidentul” la IPJ Mures

Atenţie la înşelăciuni! Metoda „ACCIDENTUL” face din nou victime! Escrocii...

Subprefectul, Răzvan Ciortea, marginalizat în Prefectura Cluj?

Tot mai dese sunt zvonurile care vorbesc despre faptul...

Cât mai este prețul la carburant în zona Turda – Câmpia Turzii și care este ACUM prețul barilului de țiței

„Miercurea neagră” a carburanților ne-a determinat să fim și...
spot_img
spot_imgspot_img

🆕𝐄𝐱𝐞𝐫𝐜𝐢𝐭̦𝐢𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐬𝐜𝐚𝐮𝐧, 𝐥𝐚 𝐁𝐮𝐬𝐜𝐚𝐭 🗻🌲

📌Salvatorii montani 🌲din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, împreună cu cei din Formația Salvamont Vlădeasa și pompierii alpiniști 🏂din cadrul Inspectoratului pentru Situații...

Accident rutier oribil langa Turda – o femeie a murit

In urna cu o ora, o femeie si-a pierdut viata intr-un accident rutier. Grozavia s-a petrecut langa Turda, la intersectia dintre DN 1 si DN...

Serviciul de Ambulanta Cluj recruteaza voluntari

Serviciul de ambulanță Cluj recrutează o nouă serie de voluntari!   Recrutarea este realizată cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: